søndag den 1. september 2013

Læker müslibar

Ja, jeg gik og var lidt lækkersulten også fandt jeg denne lækre opskrift på nettet, som selvfølgelig skulle afprøves og resultatet blev rigtig lækkert.

Opskriften:

1/2 dl. Smeltet smør eller kokosolie
1 dl. honning
Skal og saft fra én ØKO-appelsin
300 g. dadler
200 g. mandler
30 g. græskarkærner
45 g. solsikkekærner
50 g. kokosmel
300 g. havregryn. -Gerne grovvalsede.
50 g. rosiner
I kan godt lægge pålægschokolade ovenpå müslibaren til allersidst.


Smelt smøret/kokosolien og appelsinsaften sammen med honningen og stil ovnen til 130 grader. Hak dadlerne så fint så muligt eller blendt dem i en foodprocessor. Hak også mandlerne groft.
Bland dadler, mandler, græskarkærner, solsikkekærner, kokosmelet, havregrynene og rosinerne sammen. -Brug gerne fingrene. På den måde får du bedst muligt alle dadelklumperne ud.
Hæld smør-honning-appelsinblandingen oveni og ældt det lidt mere sammen igen.
Mas blandingen ned i en form, hvor at højden på dine müslibare bliver ca. 1 cm. og bag den i 50 minutter ved de 130 grader. Skær dem ud bagefter og læg evt. Pålægschokoladen på nu.

Håber at i også kan få nogle lækre müslibare ud af det.

                 Xoxo Ida
Virker opskriften for jer? Smager de godt? Eller har i andre spørgsmål?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar