Opskriften:
1/2 dl. Smeltet smør eller kokosolie
1 dl. honning
Skal og saft fra én ØKO-appelsin
300 g. dadler
200 g. mandler
30 g. græskarkærner
45 g. solsikkekærner
50 g. kokosmel
300 g. havregryn. -Gerne grovvalsede.
50 g. rosiner
I kan godt lægge pålægschokolade ovenpå müslibaren til allersidst.
Smelt smøret/kokosolien og appelsinsaften sammen med honningen og stil ovnen til 130 grader. Hak dadlerne så fint så muligt eller blendt dem i en foodprocessor. Hak også mandlerne groft.
Bland dadler, mandler, græskarkærner, solsikkekærner, kokosmelet, havregrynene og rosinerne sammen. -Brug gerne fingrene. På den måde får du bedst muligt alle dadelklumperne ud.
Hæld smør-honning-appelsinblandingen oveni og ældt det lidt mere sammen igen.
Mas blandingen ned i en form, hvor at højden på dine müslibare bliver ca. 1 cm. og bag den i 50 minutter ved de 130 grader. Skær dem ud bagefter og læg evt. Pålægschokoladen på nu.
Håber at i også kan få nogle lækre müslibare ud af det.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar