Der skal bruges:
10 dadler uden sten
1 banan -gerne blød/moden
3 æg
4 spsk. Kokosolie
1 dl stærk kaffe -bare rolig, den kommer ikke til at smage igennem...
1spsk. Vaniliepulver
50 g. Kakao
1tsk. Bagepulver
70 g. Mandelmel/mandler, som du blender
Salt
Sådan gør du:
Skær dadlerne fint ud og blend dem fint i en blender/foodprocessor. -i yderste nød kan nogle kaffekværnere faktisk også bruges!
Blend bananen sammen med dadlerne. Kom blandingen i en skål og pisk den sammen med kokosolien, kaffen og æggene. Nu skal vaniliepulveret, kakaoen, mandelmelen, bagepulveret og lidt salt og blandes sammen med de andre ingredienser. -vær forsigtig når du pisker...
Kom dejen i en springform (20 cm.) med bagepapir og bages ved 176 grader i 30-35 min.
Xoxo Ida
Er en kage uden smør, sukker og mel, noget for jer? Og hvad ville i spise den sammen med?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar