fredag den 4. oktober 2013

Proteinbar med dadler og kakao

Denne her opskrift er klart en af mine ynglings og virkelig lækker. Jeg har lavet den mange gange, med lidt variation.
Egenligt startede proteinbaren ud med at være en havregrynskugledej. (som jeg har været for doven til at forme kugler ud af...)
Jeg har ikke, før i dag målt, hvor meget jeg kom i af de forskellige ingredienser, men da jeg gerne ville skrive opskriften her på bloggen, så var nogle mål ligesom nødvendige...
Du skal bruge:
120 g. blændede dadler uden sten
120 g. blændede mandler
120 g. havregryn
55 g. smør
1 spsk. vaniliepulveret
Kakao -ca. så det dækker overfladen af 'dejen', men prøvesmag dig frem...

Mos eller blend havregrynene, de blendede mandler, dadler, vaniliepulveret og kakaoen sammen. Nu skal smøren også i og det kan en blender ikke klare, så nu skal der vaskes hænder og så moses smøret bare med i. -det kan godt være at 55 g. smør virker som for lidt smør, men det er rigeligt.
    Xoxo Ida
Lyder det spiseligt? Og i jeres øre minder det her så mest om havregrynskugler eller proteinbare?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar