Egenligt startede proteinbaren ud med at være en havregrynskugledej. (som jeg har været for doven til at forme kugler ud af...)
Jeg har ikke, før i dag målt, hvor meget jeg kom i af de forskellige ingredienser, men da jeg gerne ville skrive opskriften her på bloggen, så var nogle mål ligesom nødvendige...
Du skal bruge:
120 g. blændede dadler uden sten
120 g. blændede mandler
120 g. havregryn
55 g. smør
1 spsk. vaniliepulveret
Kakao -ca. så det dækker overfladen af 'dejen', men prøvesmag dig frem...
Mos eller blend havregrynene, de blendede mandler, dadler, vaniliepulveret og kakaoen sammen. Nu skal smøren også i og det kan en blender ikke klare, så nu skal der vaskes hænder og så moses smøret bare med i. -det kan godt være at 55 g. smør virker som for lidt smør, men det er rigeligt.
Xoxo Ida
Lyder det spiseligt? Og i jeres øre minder det her så mest om havregrynskugler eller proteinbare?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar