tirsdag den 29. oktober 2013

Bananbrød

Opskriften på bananbrød fandt jeg på en blog, hvor jeg straks tænkte "yep, det skal prøves!" men da jeg kiggede nærmere på opskriften, lignede det mere en opskrift til en kage, end et brød, men den blev brød-agtig,(og super godt, med smør på...) da jeg byttede noget af hvedemelet ud med havregryn og på min lillebrors ordre droppede rosinerne.
DET SKAL DU BRUGE:
3 modne bananer
50 g. smør
50 g. sukker
2 æg
100 g. mel
100 g. havregryn
4 spsk. mælk
2 1/2 bagepulver
1/2 tsk. salt
40 g. hakkede mandler

SÅDAN GØR DU:
Tænd ovnen på 185 grader. Mos bananer og smør sammen. Kom sukker og æg i og til sidst også de resterende ingredienser. OBS. Du vælger selv om mandlerne skal blandes i dejen eller om de skal pynte på toppen af brødet.
Kom dejen i en smurt form og bag den i 40-55 min. (Start med at sætte uret til 40 min. og se, hvordan det går.)
      Xoxo Ida
Ville i også starte med at tro, at dette var en kageopskrift på trods af overskriften?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar