fredag den 7. februar 2014

Sushi-rulningen

I dag står menuen på hjemmelavet sushi, -win-  hvilket den faktisk gør relativt tit.
Generaler laver vi sushi med laks advokado, med advokado alene og tilsidst nogle med nogle fiske-friture-ristede fiskepinde, men faktisk er det rulningen, der er det problematiske, når det gælder sushi.
Til dem der gerne vil lave sushi, men har svært ved at rulle, og for min skyld, fordi jeg synes det er sjovt, kommer der lige nogle billeder:
1 Fordel ris og fyld som vist, dyp fingrene i lidt vand og smør det på toppen af tangen. -Det er derfor at tangen er krøllet på billedet.
2 Begynd at rul. Få alt fyldet, i dette tilfælde avokadoen, med i første 'rul'.
3 Når du er nået til vejs ende, vil vandet klistre sushien sammen.
Stil sushirullerne på køl, og skær dem derefter ud.

-En ny type sushi, som min mor lavede
Husk at du skal bruge noget specielt eddike til risene!
     Xoxo Ida
Laver i nogle gange sushi derhjemme? Og hvad synes i om de sort-hvid billeder?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar